De Masjid heeft groot onderhoud nodig.
Ondersteun de Functie van Onze Moskee: Word Snel Lid

 

De moskee is niet alleen een plaats van gebed, maar ook een centrum van gemeenschap, solidariteit en leren. Om de vitale rol van de moskee te behouden en haar diensten aan de gemeenschap voort te zetten, is het van het grootste belang dat we gezamenlijk bijdragen aan haar voortbestaan. Jouw steun kan een wereld van verschil maken.

 

Waarom is jouw bijdrage zo belangrijk? De moskee vervult meerdere rollen in ons leven. Het is niet alleen een plek waar we ons spirituele pad bewandelen, maar ook een bron van educatie voor jong en oud. De moskee stimuleert kennisuitwisseling en biedt educatieve programma's die ons verrijken en onze band met ons geloof versterken.

 

Daarnaast dient de moskee als een plek van sociale interactie. Hier komen we samen om te bidden, te delen en te vieren. Het is een plek waar vriendschappen worden gesmeed en waar we steun vinden in tijden van vreugde en verdriet. Dit gevoel van gemeenschap is van onschatbare waarde, en het voortbestaan ervan hangt af van onze inzet.

 

Je kunt een directe impact hebben op het voortbestaan van onze moskee door lid te worden van onze gemeenschap. Jouw lidmaatschap draagt bij aan het onderhoud van het gebouw, de organisatie van evenementen en activiteiten, en de voortzetting van educatieve programma's. Samen zorgen we ervoor dat de moskee een bron van inspiratie, leren en verbinden blijft voor huidige en toekomstige generaties.

 

Wacht niet langer. Sluit je aan bij onze gemeenschap en draag bij aan de voortzetting van deze belangrijke instelling. Samen kunnen we de functie van de moskee in stand houden en blijven bouwen aan een sterke en hechte gemeenschap. Word vandaag nog lid en maak een verschil voor de toekomst van onze moskee.

 

Voor meer informatie over hoe je lid kunt worden en hoe je kunt bijdragen, kun je contact met ons opnemen. Samen staan we sterk voor de moskee en voor elkaar.

*Draag vandaag bij aan de toekomst van onze moskee - Word Lid!*